skip to Main Content

UTILITY – VEELZIJDIG VAKGEBIED VOL INNOVATIE

Bij Quintall doelen we met Utility op de bouw, techniek en industrie. Om de functie van innovatieve producten en toepassingen in de bouw, techniek en industrie zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, is een zeer belangrijk element nodig: metaal! Waar vindt u nog een totaalleverancier van de allerbeste producten gemaakt van aluminium, RVS, sendzimir en (blank)staal? Hoe kunt u metalen onderdelen of eindproducten kwalitatief en financieel zo goed mogelijk laten produceren? Daar is Quintall sterk in!

Veelzijdig voor bouw, techniek en industrie
Als echt allround metaalbewerkingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het leveren van (seriematig) maatwerk voor bouw, techniek en industrie. De ene keer leveren wij aluminium freesplaten voor 3D-printers, beplating voor gevelconstructies of onderdelen van LED-verlichting en de andere keer zijn het sendzimir beugels, zonnepaneelhouders of constructies voor verkeersregelsystemen. Ook voor verspaning, profielbewerking, plaatbewerking, las- en constructiewerk en draai-, frees- en plaatwerk, kunt u prima bij ons terecht. Daarnaast zorgen we voor een duurzame afwerking van aluminium en andere metalen, door anodiseren en poedercoaten. Juist die diversiteit in het werk trekt ons aan!

Samen waarde toevoegen
In de utility zien wij steeds meer samenwerking in de keten en personalisatie van eindproducten. Wij begrijpen als geen ander dat eindproducten dus steeds meer uit losse modules zijn opgebouwd. Daarom produceren wij veel halffabricaten van metaal van hoge kwaliteit. Dat doen we vaak in samenwerking met andere partners: iets wat voor alle partijen toegevoegde waarde heeft. Bij Quintall vindt u alles onder één dak. Zo krijgt u snel een goede totaaloplossing tegen een reële prijs. Goed voor de effectiviteit van projecten en wel zo duidelijk voor u.