skip to Main Content

Quintall neemt metaalbewerkingsbedrijf L.H. van der Horst over

Kwintsheul – Quintall neemt het in Wateringen gevestigde metaalbewerkingsbedrijf L.H. van der Horst over. Dat heeft het bedrijf vandaag bekend gemaakt.

L.H van der Horst werd in 1989 opgericht. Het bedrijf voorziet een groot aantal klanten uit voornamelijk de tuinbouwsector van metaalbewerkingen. Hierbij kan gedacht worden aan plaat- en constructiewerk, met expertises in water- en lasersnijden. Door de overname van L.H. van der Horst hoopt Quintall klanten nog verder te ontzorgen. Directeur Wim Beekenkamp: “Omdat projecten steeds groter en complexer worden, willen klanten tegenwoordig met zo weinig mogelijk partijen contact hebben. Met de aanvullende activiteiten van L.H. van der Horst op het gebied van lasersnijden en watersnijden kunnen wij nog beter aan deze vraag voldoen.” De werkzaamheden van L.H. van der Horst zullen binnen een aantal maanden worden ondergebracht in Kwintsheul.

Quintall is een Westlands metaalbewerkingsbedrijf met specialisaties in plaatbewerking, las- en constructiewerk, profielbewerking en verspaning. Daarnaast verleent het bedrijf als totaalleverancier allerlei aanvullende diensten zoals assemblage en nabehandelingen, waaronder coaten, anodiseren en galvaniseren.