skip to Main Content

Hoe gecertificeerd wilt u de Quintall-kwaliteit hebben?

Bij plaat- en constructiewerk heeft u graag 100% zekerheid. Over kwaliteit, maatvoering en materiaalgebruik. Daarom bewijzen we die zekerheid aan de hand van diverse certificeringen. Even voorstellen?

EN 1090
EN 1090 is bekende en belangrijke norm voor dragende delen van staal en aluminium die worden gebruikt in de bouw. Veel van onze producten worden in de bouwsector toegepast.

ISO 9001
De ISO-norm 9001:2015 stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van organisaties. Gecertificeerde organisaties – zoals Quintall – hebben een duidelijk kwaliteitsbeleid en stellen klanttevredenheid centraal.

Erkend leerbedrijf
Iets waar we trots op zijn: we voldoen aan alle voorwaarden om mbo-leerlingen een volwaardige stageplaats aan te bieden. En dat doen we regelmatig, met veel plezier!

Partner MVO Westland
MVO Westland maakt zich sterk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Omdat we maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus nemen, zijn we partner.

Lid Metaalunie
De Metaalunie is de grootste ondernemersorganisatie voor midden- en kleinbedrijven in de metaalsector. We vinden het belangrijk om lid te zijn van zo’n brancheorganisatie.