skip to Main Content

De aanwezigheid van jubilarissen geeft aan dat de sfeer binnen de zaak goed is, en dat het werk van de collega’s bevalt. Het is dan ook een unicum dat Quintall dit jaar twee jubilarissen heeft die 25 jaar aan de onderneming verbonden zijn. Uiteraard is Quintall ook blij met dit soort mensen.  Om die reden werden Ron en Harry in het zonnetje gezet.

Ron is bij Quintall in 1992 begonnen met het zagen en ponsen. Later is hij zich op het plaatwerk gaan toeleggen. Ron wordt door zijn collega’s geroemd om zijn productiviteit: veel mensen zijn vaak verbijsterd over wat Ron op een dag allemaal verricht. Ron is voor de onderneming echt een stille kracht, waar altijd op gerekend kan worden.

Harry is bij Quintall in dienst getreden in het pand waar nu Franco is gevestigd. In tegenstelling tot Ron is Harry een wat meer energiek persoon. Harry heeft binnen Quintall vrijwel alle facetten binnen de onderneming doorstaan. Door de jaren heen verrichte hij veel uiteenlopende werkzaamheden zoals zaagwerk, ponsen, verjongen, laden en lossen. Sinds zijn pensionering in 2015 is Harry onze chauffeur, en daarmee de ambassadeur van Quintall. Harry is dus het laatste contactmoment met de klant, wat geregeld gepaard gaat met enige hilariteit. Zo verscheen hij een keer met een kaal hoofd op het werk, waarbij het Quintall logo was uitgeschoren.

Graag willen we namens het team van Quintall Harry en Ron bedanken voor de vele jaren inzet die ze voor de onderneming hebben verricht. We hopen dat jullie nog vele jaren bij Quintall actief zullen zijn!

jubilarissen Quintall

De jubilarissen Ron en Harry.