skip to Main Content

DE NEDERLANDSE TUINBOUW – INTERNATIONALE SPELER VAN FORMAAT

Vrijwel alles wat in de Nederlandse tuinbouwsector gekweekt wordt, gaat de wijde wereld in. Mede door die globalisering krijgt de internationale tuinbouwsector steeds meer een innovatief karakter. Technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op, organisaties worden steeds groter en duurzaam produceren is belangrijker dan ooit. Een logische stap is samenwerking met een partner die breed inzetbaar is, die technische innovaties praktisch kan vertalen en die omvangrijke complexe projecten aan kan. Iets waar Quintall goed in is.

Complexe hightech projecten
Quintall werkt onder andere voor ontwikkelaars en producenten van (duurzame) kassen, scherminstallaties, automatisering en klimaatbeheersing. Stuk voor stuk bedrijven waar technisch hoogstaande oplossingen en efficiency belangrijk zijn. Wij maken verschillende metalen producten voor uiteenlopende toepassingen in de tuinbouw, zoals plaatwerk, verspaning, profielbewerking en algemeen las- en constructiewerk. Daarnaast zorgen we voor een duurzame afwerking van aluminium en andere metalen, door anodiseren en poedercoaten. Dat doen we efficiënt en met een ‘down to earth’ mentaliteit: we spelen snel in op technische ontwikkelingen, letten op de kosten, werken op een hoog kwaliteitsniveau en vertalen uw wensen in innovatieve oplossingen.

Geboren en getogen in de tuinbouw
Wij voelen ons sterk verbonden met de horticulturele sector. Als Westlands bedrijf is Quintall zo’n beetje geboren en getogen in de tuinbouw. Dat maakt dat wij goed begrijpen wat voor u als onze klant belangrijk is. Flexibiliteit en snelheid bijvoorbeeld. De tuinbouwsector is immers dynamischer dan ooit. Business as usual bestaat niet meer. Quintall is daar helemaal op ingericht: onze organisatie is plat, de lijnen zijn overzichtelijk en de levertijd is kort. We luisteren, pakken aan, schakelen, overleggen en gaan weer door!