skip to Main Content

Draaien

Draaien
Draaien is een verspaningstechniek, waarbij het metaal door een combinatie van snijden en draaien de gewenste vorm krijgt. De beweging in langs- en dwarsrichting worden uitgevoerd door de beitel. Quintall is allround in metaalbewerking; dit houdt dus in dat we zowel conventioneel als CNC draaien.

Het CNC draaien passen wij voornamelijk toe bij aluminium, blankstaal en RVS. Voor het CNC-draaiwerk maakt Quintall gebruik van een draaibank van Mazak. Complexe CNC-draaibewerkingen kunnen hierdoor gemakkelijk uitgevoerd worden en zorgt voor een kwalitatief hoogstaand product dat 100% aan de wensen voldoet. CNC-draaien wordt ingezet voor uiteenlopende producten in verschillende branches. Onder de rubriek producten vindt u een uiteenlopend assortiment met draaiwerk dat door Quintall reeds is geleverd.

Heeft u een product dat gedraaid moet worden waarbij ook een freesbewerking nodig is? Dit is voor Quintall geen enkel probleem. Meedenken en passende oplossingen aanbieden, dat is onze kracht. Geen onnodig tijdverlies waardoor een concurrerende prijs mogelijk is. Ons machinepark combineert productiviteit, hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Draaiwerk-staal